Forum rodziny w grzy Mafia.pl
NAPISZ MI PROSZE DLACZEGO NIE MOGE ROZBUDAOWAC LOTNISKA DO DUZEGO?PROBOWALEM WIELE RAZY I NIC Z TEGO.PROBOWALEM JAK SAMOLOTY NIE BYLY UZYWANE I WTEDY GDY LATALY.MOZE MAM JAKIES PROBLEMY TECHNICZNE.A MOZE JEST JAKIS TRICK.Z GORY DZIEKI ZA PODOWIEDZ.A CZY WAM UDALO SIE BEZ PROBLEMU ROZBUDOWAC?
Użytkownik
...jest jakis błąd, który muszą naprawić niemcy, najprawdopodobniej nikt w polsce nie może wybudować dużego lotniska. Trzeba czekać...
aha no ja też nie mogłem rozbudować...znowu Niemcy!!Chcą kolejnej wojny?? ;-) Aha i ja też nie mogę nikogo zaatakować mimo,że mam ludzi do tego, samochody i forsę...Internet Explorer pokazuje,że jakiś błąd na stronce musi być
Aha odnośnie problemu z atakami...zainstalowałem Mozillę jak mi koledzy na naszym forum radzili,jest poprawa,ale w dalszym ciągu nie mogę ich przeprowadzać,bo cała strona jest "w rozsypce" wszystko jest wyświetlane osobno,niektóre części grafiki strony (tło) odłączone są od reszty, a okna z wyborem celu i ludzi do ataku są całkiem czarne i nic nie można wybrać..........aha i niektóre częsci grafy nie ładują się, pozostają białe
gacek503 napisał:
witam ja mam problem ze statkami kupilem jeden i marynarz ale nie moge ich nigdzie wyslac
Radziłbym najpierw sprawdzić czy wogóle masz dostęp do morza bo jeśli nie to statek nigdzie nie popłynie. Jest to napisane w zakładce "Zarządzanie" --> "Administracja dzielnicy".